Nachos Feed & Greet

Nachos Feed & Greet

Prejdite sa s alpakami, odmeňte sa nachos(kami)…

Zažite jedinečné chvíle s alpakami v AlpaCafé na našom špeciálnom Nachos Feed & Greet! Počas prechádzky so zvieratkami si môžete užiť ich spoločnosť a spoznávať ich zblízka, pričom sa dozviete rôzne zaujímavosti o nich a ich živote u nás. Po aktívnom čase strávenom s našimi alpakami vás čaká kŕmenie alpák v našom bistre a následne zaslúžený odpočinok spojený s mexickým snackom nachos, sviežou limonádou alebo iným nápojom podľa ponuky. Tento zážitok je ideálny pre milovníkov prírody, rodiny s deťmi či partiu priateľov, ktorí si chcú užiť chvíle pohody v krásnom prostredí AlpaCafé.

Príďte k nám načerpať pozitívnu energiu, prejsť sa s alpakami a odmeniť sa nachos(kami)!

Odporúčame

Táto aktivita sa za bežných okolností koná priamo vo výbehu, kde bývajú naše alpaky. Z tohto dôvodu odporúčame zvoliť oblečenie primerané počasiu v daný deň. Odporúčame si obliecť oblečenie aj obuv, ktoré sa môžu zašpiniť.  Sandále alebo otvorená obuv sa neodporúča, pretože alpaky vám môžu nechtiac stúpiť na nohu. Ako aj psy, alpaky majú pod labkami mozole, no ich nechty môžu byť ostrejšie.

V prípade zlého počasia sa bude táto aktivita konať v našom AlpaCafé bistre, ktoré je polootvorené. V zimných mesiacoch je bistro vyhrievané, avšak odporúčame sa obliecť teplejšie, keďže Vám môže byť chladno. V lete odporúčame doniesť si pokrývku hlavy, slnečné okuliare a použiť opaľovací krém.

Storno podmienky

7+ dní pred začatím akcie

Zrušenie rezervácie zdarma.

3 – 7 dní pred začatím akcie

Dostanete voucher vo výške 50% zo sumy Vašej objednávky.

Menej než 3 dni pred akciou

Žiaľ, v prípade zrušenia rezervácie do 72 hodín pred začiatkom sme nútení účtovať si plnú cenu.


OBJAVTE NAŠE AKTUÁLNE AKTIVITY S ALPAKAMI!

Ďalšie aktivity