Feed and greet

Feed & Greet

Spoznajte naše alpaky a ich každodenný život…

Chceli by ste kŕmiť naše alpaky priamo z ruky a pohladkať ich mäkkú vlnitú srsť? Chceli by ste sa s nimi prejsť po našom areáli? Ak áno, táto aktivita je presne pre vás! Pri aktivite Feed and Greet si môžete vychutnať nielen interakciu s alpakami, ale aj sa dozviete množstvo zaujímavých informácií o nich, ich osobitostiach a živote v našom resorte. Vychutnať si taktiež môžete nápoj podľa Vášho výberu ku ktorému dostanete aj sladkú drobnosť. Tešíme sa na stretnutie s vami a na to, že vám predstavíme naše milované alpaky a ich jedinečný život.

Deti do 3 rokov zdarma❕

Odporúčame

Táto aktivita sa za bežných okolností koná priamo vo výbehu, kde bývajú naše alpaky. Z tohto dôvodu odporúčame zvoliť oblečenie primerané počasiu v daný deň. Odporúčame si obliecť oblečenie aj obuv, ktoré sa môžu zašpiniť.  Sandále alebo otvorená obuv sa neodporúča, pretože alpaky vám môžu nechtiac stúpiť na nohu. Ako aj psy, alpaky majú pod labkami mozole, no ich nechty môžu byť ostrejšie.

V prípade zlého počasia sa bude táto aktivita konať v našom AlpaCafé bistre, ktoré je polootvorené. V zimných mesiacoch je bistro vyhrievané, avšak odporúčame sa obliecť teplejšie, keďže Vám môže byť chladno. V lete odporúčame doniesť si pokrývku hlavy, slnečné okuliare a použiť opaľovací krém.

Storno podmienky

7+ dní pred začatím akcie

Zrušenie rezervácie zdarma.

3 – 7 dní pred začatím akcie

Dostanete voucher vo výške 50% zo sumy Vašej objednávky.

Menej než 3 dni pred akciou

Žiaľ, v prípade zrušenia rezervácie do 72 hodín pred začiatkom sme nútení účtovať si plnú cenu.


OBJAVTE NAŠE AKTUÁLNE AKTIVITY S ALPAKAMI!

Ďalšie aktivity